Aanmelden nieuwsbrief

Contactformulier
Home particulier Import Diensten Zee- en wegtransport

Zeevracht & wegtransport

VDS Automotive verscheping ContainerAls full service importdienstverlener kunnen wij naast de technische ombouw en keuring ook het transport van het voertuig vanuit het buitenland volledig voor u uit handen nemen. Afhankelijk van de locatie van het voertuig kunnen wij uw voertuig over de weg of over zee vervoeren.

 

Wegtransport

Voor voertuigen vanuit Europa kan vaak het beste gekozen worden voor transport over de weg. Wij kunnen uw voertuig vrijwel overal in Europa ophalen en per vrachtwagen vervoeren naar Nederland.

 

Verscheping wereldwijd

Dankzij goede contacten met verschepingspartners wereldwijd, zijn wij in staat om voertuigen vanuit veel populaire uitvoerhavens te verschepen. Wij zijn met name gespecialiseerd in het verschepen vanuit de USA en het Midden-Oosten, maar ook voor een verscheping vanuit West- of Noord-Afrika kunt u bij ons terecht. Vaak kunnen wij indien gewenst ook het inland transport (transport van de locatie van het voertuig naar de vertrekhaven) verzorgen.

 

Geconsolideerde verscheping in een container

Afhankelijk van de mogelijkheden en uw voorkeur kunnen wij u een geconsolideerde of enkelvoudige containerverscheping aanbieden. Bij een geconsolideerde verscheping wordt de lege ruimte in een container zoveel mogelijk opgevuld met producten die ook bestemd zijn dezelfde haven. Deze efficiënte manier van verschepen zorgt ervoor dat de kosten voor een container zoveel mogelijk verdeeld worden over meerdere partijen en het uiteindelijke verschepingstarief voor uw voertuig lager uitvalt. Wij kunnen u - indien gewenst - ook een enkelvoudige verscheping aanbieden. Aangezien er in dit geval geen combinaties gemaakt hoeven te worden, is deze manier van verschepen vaak sneller. Houd in dit geval wel rekening met hogere tarieven.

 

RoRo transport

Vanuit sommige landen kan het lonend zijn om in plaats van een container verscheping te kiezen voor een verscheping op basis van RoRo (roll-on roll-off). Dit is met name het geval bij een verscheping vanuit Afrika. Bij een RoRo verscheping wordt het voertuig op het dek of in de laadruimte van een schip geplaatst. Deze manier van verschepen is snel en voordelig.

 

Tarieven

Indien u van plan bent om een voertuig te verschepen vanuit de USA, dan kunt u voor een indicatie van de te verwachten kosten onze verschepingstarieven vanuit de USA raadplegen. Tarieven voor verscheping vanuit het Midden-Oosten, Afrika en overige landen zijn op aanvraag.

 

Meer informatie

Wenst u persoonlijk advies omtrent het transporteren van een voertuig vanuit het buitenland? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

CTA-button-offerte

 

 

CTA-button-contact